hits

Holdt på å bli ranet i går 😠

Min hund Max var løs og satt i skogkanten og bæsjet,  når det kommer 2 utenlandske gutter i ca 20 årene bakfra. Ser de kommer og de er veldig fokusert på kamerat jeg har hengende rundt halsen (Canon EOS 700D ). De ser ikke hunden min ennu.  Jeg går fortere og de kommer løpende og omringer meg på hver side av armene. presser seg inntil skuldrene mine så jeg ikke skulle få armslag.  Og da ber jeg de fytte seg og de begynner å spørre om å ta bilde av meg med mitt eget kamera. Jeg sier tror du jeg er dum eller ?
Da Spør dem hvor gammel jeg er og jeg svarer 39 år men sprekere enn du tror.  Han ene tar tak i ropa på meg og jeg svarer "se til helvete å fjern dere fra meg" og roper da på hunden min Max. Han kommer løpende mot oss og de rygger 2 skritt tilbake.  Han ene var mere redd hunden enn han andre så han går bak den andre gutten.  De spør "Biter den ? "
Ja, på min komando så svarer jeg. De spør om jeg har røyk og om jeg kan ta fram alt jeg har i lommen,  jeg svarer gå vekk nå. Han maser flere ganger om kameraet mitt  igjen. Så sier jeg at jeg kan ikke stå til ansvar for hva hunden vil gjøre med dem hvis jeg blir mere irritert nå. Han ene blir da kjempe redd å sier toget kommer vi stikker. Deretter løper de til toget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda Rivin Legg meg gjerne som venn

Linda Rivin Legg meg gjerne som venn

40, Oslo

Jeg er en ekte Oslo jente ;-) som er bosatt på Stigenga i Oslo. Jeg har 2 barn (1.datter: Marte Martine og 1. sønn: Marius )+ 1 stk Rottweiler-hund og katten Lucky :-)

bloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggere Instagram
Virtual Pet Cat for Myspace

Kategorier

Arkiv