hits

Min datter er blitt misbrukt på det groveste

Hun er en rå tøff jente som har fått et Mot nok til å dele dette. Jeg er stolt av min datter ❤💪.

Hennes offenlig sagte ord:

Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette uten at jeg avslører hele livet mitt, men nå skal jeg faktisk skrive noe på Facebook jeg sldri trodde jeg kom til å publisere..å være en del av overgrep sak er ganske tungt egentlig og vanskelig, men har man en bra familie så går det bra, jeg vil først takke mamma og pappa for den støtten jeg har fått og søsken,stemor/stefar, og mimmi❤️ og resten som har støtta meg  og en stor takke for Madelen og Mikael som har vært der og støtta meg❤️ rettsaken var ikke en enkel sak for å si det sånn jeg var livredd for å ikke bli trodd selv om jeg hadde bevis,  han forklare seg 5 ganger med forskjellige historier og surra veldig, dette ble oppdaget i 2013 og var ikke en enkel vinter, vinteren vil aldri bli som før jula vil aldri forandres, med store skritt har jeg forandra meg veldig mye jeg har blitt mer åpen, jeg tørr og si nei, depresjonen har endra hele meg, fra å gå å være en blid jente 24 timer i døgnet  og ingen viste sannheten selv om jeg var sliten og visste ikke helt hva som skjedde til en med masse følser er ganske tøft, følte alle visste om dette og tørte ikke å gå i butikken på et halv år, tok omveier til skolen, startet som vaneligvis halv 9 , men sto opp kl 5 for å ta en omvei, jeg besøkte ikke oldemor på 2 år nesten for jeg tørte ikke å gå til henne PGR av han mannen, rettsaken var et helvette for meg, var vanskelig og dra opp minnene for noe jeg prøver å fortrenge, det er snart 1 år siden rettsaken var og jeg har klart å fortrenge 1 dag og det var den siste dagen. Men nå har jeg begynnt å se det posetivt han har blitt tatt og jeg kan gå trygt rundt i nærområde selv om jeg ikke går der han bodde, for det er fortsatt for sårt for meg, skulle egentlig ikke skrive om livet mitt her på Facebook, men jeg tenkte hvorfor ikke?
kansje folk forstår meg bedre? ☺️. Haters gonna hate

💪❤ Er så STOLT av min datter ❤💪

Endelig er vi ferdig med den  verste tiden i  våre liv.
Gjerningsmannen er nå dømt til 5 år og 6 mnd og vi kan gå vidre i livet.
Marte det står stor respekt av at du står fram og setter fokus på et så viktig tema.
Ingen kan forstå hvor stor påkjenninger slike ting gjør med menneskene som blir utsatt for noe slikt og familien rundt.
Du har og er enestående, jeg elsker deg 😚
Jeg er så stålt av deg og ditt MOT ❤💪

5 kommentarer

wenchebeate

24.02.2016 kl.20:42

Så bra at hun og du tør å lufte dette offentlig! Det står det respekt av! Hils datteren din og si at hun skal heve hodet sitt høyt!! Dette er noe hun må leve med resten av sitt liv men håper hun slår tilbake og får et fantastisk liv fra nå av!! Jeg er sikker på at mye av dette negative faktisk har gjort henne til et enda mer fantastisk menneske som vil nå langt! Det er dessverre slik at ved å oppleve mye dritt så blir man til en ganske så unik person som alle rundt både på jobb og i privatlivet vil sette litt ekstra pris på❤️ Jeg heier på din datter og deg!!
? Takk Gabrielle90 ?
Du er selv sterk og full av respekt til deg ??
Ditt bidrag var sterk historie og jeg satt med tårer i øynene.
Det er så viktig å sette fokus på dette tema.
Det gjør meg vondt at vi ikke har strengere straffer her i Norge når det gjelder Seksuelle overgrep.
Håper du har et nytt fredfullt liv med gode venner.
Jeg er stolt av deg og min datter + alle andre som står fram med sine historier.
Det er så viktig å få fram dette, ja sammen er vi sterke.
Det er rettferdighetens skal seire ?
stor klem tilbake og jeg setter veldig stor pris på ditt bidrag her og på Tv2
Ta godt vare på deg selv og ønsker deg Alt godt ? klem fra Linda Rivin ?

Gabrielle

24.02.2016 kl.20:52

Huff! Håper hun har det bedre den dag idag og at hun vil få ett liv fylt med glede, latter og gode minner og ikke minst venner!

Saken min har nettopp vært på tv2.

De som har opplevd slike situasjoner må stå sterke sammen og kjempe for rettferdighet.

Stor klem ❤️
Anonym: takk ??

25.02.2016 kl.00:57

Modig og sterkt av deg Linda, flott at det ble en utgang du kan leve med og skulle ønske at alle de i gråsonen også stod frem.....flott Linda😊

Skriv en ny kommentar

Linda Rivin Legg meg gjerne som venn

Linda Rivin Legg meg gjerne som venn

40, Oslo

Jeg er en ekte Oslo jente ;-) som er bosatt på Stigenga i Oslo. Jeg har 2 barn (1.datter: Marte Martine og 1. sønn: Marius )+ 1 stk Rottweiler-hund og katten Lucky :-)

bloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggere Instagram
Virtual Pet Cat for Myspace

Kategorier

Arkiv